Onze garantie

De Concept Tag heeft in de retailsector bewezen uitstekende resultaten te leveren bij het helpen elimineren van voorraadverliezen door diefstal.

Ongeacht de grootte van de winkel, het soort artikelen dat moet worden beveiligd of de locatie, de Concept Tag bewijst telkens weer zijn doeltreffendheid.

We hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we nu de volgende garantie bieden:

Mocht uw investering binnen twaalf maanden na de installatie nog niet renderen, dan wordt u volledig terugbetaald.

Lees onze casestudy’s om te zien hoe we een aantal van de grootste namen in de retailsector tot op heden hebben geholpen.

Gebruik onze online rekenmachine en ontdek hoeveel geld u kunt besparen.

Start UW TEST

Terms of offer

  1. De periode van 12 maanden begint te lopen zodra de eerste installatie is voltooid, met inbegrip van zowel de Concept Tag als de Concept Releaser.
  2. Om in aanmerking te komen moet u – de retailer – Agon Systems gedurende een periode van 12, 18 of 24 maanden voorafgaand aan de test een duidelijk beeld geven van de voorraadverliezen bij de artikelen waarvoor de Concept Tag-technologie zal worden ingevoerd. De bedoeling hiervan is een eerlijke analyse te kunnen maken op een vergelijkbare basis.
  3. Tijdens de initiële periode van 12 maanden moet u – de retailer – een systeem van rigoureuze voorraadniveauregels gebruiken, zoals RFID, om een eerlijk en duidelijk beeld te kunnen krijgen van hoe de Concept Tag-technologie het ervan heeft afgebracht.
  4. Retailers moeten kunnen aantonen dat het winkelpersoneel een adequate opleiding heeft gevolgd over het gebruik van de Concept Tag en Releaser, zodat de technologie doeltreffend en doelmatig kan worden ingezet. Om u hierbij te helpen kan Agon Systems toegang bieden tot het onlineopleidingsplatform over de Concept Tag.
  5. Door in te gaan op deze aanbieding, gaat u ermee akkoord om relevante gegevens m.b.t. punt (3) en (4) met Agon Systems te delen.