Concept Tag

Een innovatieve oplossing voor winkeldiefstal

Retailers zijn al lang gefrustreerd door winkeldieven die op het internet gemakkelijk een illegale ontkoppelaar kunnen kopen.

Kortom, de traditionele aanpak van het beveiligen van artikelen is niet meer efficiënt.

Hier bestaat nu echter een concrete oplossing voor!

’s Werelds meest veilige tag

De Concept Tag combineert een uniek sluitmechanisme met een gepatenteerde ontkoppelaar, waarmee de retailer de controle weer in eigen handen heeft.

Elektronisch aangedreven en opzettelijk niet draagbaar gemaakt, zodat dieven de kans niet krijgen om de technologie mee te nemen en te kopiëren.

Elke verwijderaar is voorzien van een serienummer, zodat de apparaten gevolgd en getraceerd kunnen worden. We weten dus te allen tijde precies waar ze zich bevinden.

GEÏNSTALLEERD IN

Retailvoordelen

Verhoogde omzet
Met minder diefstal is er meer voorraad beschikbaar om verkocht te worden.

Verbeterde klantenservice
Geef het winkelpersoneel de kans om meer aandacht te schenken aan de klanten en zich minder zorgen te maken over mogelijke dieven.

Veiligere omgeving
Dieven hebben het niet meer op uw winkels gemunt, waardoor een veiligere en prettigere omgeving ontstaat voor zowel het personeel als de klanten.

We garanderen het rendement van uw investering. Als u ROI niet ziet, betalen we uw geld terug.
Onze garantie

De nieuwe Concept Tags zijn een dankbare uitvinding. Mijn winkelafdeling ondervond bijna dagelijks problemen met artikelen waarvan de tag illegaal verwijderd was. Sinds de implementatie van de Concept Tag hebben we geen enkel incident meer waargenomen. De tags zijn zó veilig, dat dubbel taggen niet meer nodig is.

Winkelmanager met 20 jaar ervaring