Alarm Tag

Beveilig uw hoogwaardige merchandise zonder schade

De Concept Alarm Tag bouwt voort op het innovatieve beveiligingssysteem van de oorspronkelijke Concept Tag. Met de Concept Alarm Tag blijven de kledingstukken bovendien volledig intact.

Voor jassen van leer of voor dure handtassen kan het lusontwerp van de Concept Alarm Tag een oplossing zijn voor retailers om hun voorraad te beveiligen zonder dat ze de artikelen met metalen pinnen hoeven te doorprikken.

’s Werelds beste beveiligingstag met alarm

De Concept Alarm Tag schrikt dieven af door een alarm van 100 decibel te laten afgaan, zodra het systeem detecteert dat iemand de beveiliging probeert te omzeilen of illegaal te verwijderen.

Met de introductie van de Concept Alarm Tag – die onmogelijk met magneten en haken kan worden geopend – kunnen alle kledingartikelen in de winkel nu worden beveiligd met de wereldberoemde Concept Tag-technologie.

Standaard verkrijgbaar in lengtes van 20 en 120cm. Voor grote bestellingen kunnen alternatieve formaten geregeld worden.

Retailvoordelen

Verhoogde omzet
Met minder diefstal is er meer voorraad beschikbaar om verkocht te worden.

Verbeterde klantenservice
Geef het winkelpersoneel de kans om meer aandacht te schenken aan de klanten en zich minder zorgen te maken over mogelijke dieven.

Veiligere omgeving
Dieven hebben het niet meer op uw winkels gemunt, waardoor een veiligere en prettigere omgeving ontstaat voor zowel het personeel als de klanten.

We garanderen het rendement van uw investering. Als u ROI niet ziet, betalen we uw geld terug.
Onze garantie

De nieuwe Concept Tags zijn een dankbare uitvinding. Mijn winkelafdeling ondervond bijna dagelijks problemen met artikelen waarvan de tag illegaal verwijderd was. Sinds de implementatie van de Concept Tag hebben we geen enkel incident meer waargenomen. De tags zijn zó veilig, dat dubbel taggen niet meer nodig is.

Winkelmanager met 20 jaar ervaring